Goji sú sušené plody kustovnice čínskej. V Číne sú už od pradávna tradičnou potravinou. Sú bežnou súčasťou jedálnička v oblastiach s najvyššou priemernou dĺžkou života na Zemi. Na slnku sušené plody kustovnice čínskej pripomínajú chuťou niečo medzi brusnicou, čerešňou a šípkom. Konzumujú sa samotné alebo sa pridávajú do cereálnych zmesí. Možno ich použiť aj vo forme nálevu ako čaj.
Goji obsahuje aminokyseliny, stopové prvky, vitamíny C, B1, B2, B6, E a je najbohatším zdrojom karotenoidov.
Goji patrí k antioxidantom, pomáha teda chrániť bunky pred oxidatívnym stresom.
Odporúča sa užívať 10-30g denne (malá hrsť).
Táto bylina je známa tiež pod názvami goji, gouči, godži, jericho alebo kustovnica.